top of page
Bullerup Svømmebad

Klinikken

Bullerup Svømmebad
Dit Sundhedshus

Om os

Bullerup Svømmebad og Sundhedshus er grundlagt af Helle Sandberg Kromann, og ejes nu i samarbejde med hendes datter Matilde Øbro Lindegren.

Vores centrum er præget af en hjemlig atmosfære og personlig service. Vi har et primært mål - at give vores gæster den bedst mulige oplevelse i vandet. Vi lægger stor vægt på individuel opmærksomhed og har tid til at besvare alle dine spørgsmål. Vores undervisning foregår på små hold, og vi vægter personlig vejledning højt. Vi tilbyder svømmeundervisning for mennesker i alle aldre, samt træning og behandling i vand.

 

Du har også mulighed for at leje vores bassin, med eller uden instruktør. Indenfor vores faciliteter har vi tilknyttet fysioterapeuter, der tilbyder behandling både på land og i vand. Medlemskab af Sygeforsikringen "danmark" giver dig mulighed for at få tilskud til visse behandlinger.​

 

Vores instruktører uddannes internt i henhold til principperne beskrevet i bogen "Babysvømning Hvorfor og Hvordan," forfattet af Helle Kromann og Lene Skovgaard Svane. Vi tilbyder også kurser for klubber og enkeltpersoner, der ønsker at blive certificerede babysvømningsinstruktører.

Praktisk information om vores faciliteter:

  • Bassinet har måler 5x8 meter og en dybde på 130 centimeter.

  • Vandtemperaturen er konstant ved 33 grader Celsius, mens lufttemperaturen er 30 grader.

  • Vi har tre omklædningsrum til rådighed: et for damer, et for herrer og et tredje, der før kl. 15:00 er for damer og efter kl. 15:00 for herrer.​

Mød Mig

Fysioterapeut Julie

Julie Ejersbo Martinussen

2. års osteopatstuderende

Autoriseret Fysioterapeut

Eksamineret massør og akupunktør

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

Mit navn er Julie Ejersbo Martinussen.

Jeg er 26 år og har en uddannelse som fysioterapeut samt ejer Atlantia Fysioterapi. 

Jeg læser også osteopati på European School of Osteopathy, ESO. Dette er en fireårig uddannelse, der kræver en forudgående sundhedsfaglig autorisation. Alt, hvad jeg lærer på ESO, integreres direkte i min daglige praksis. Jeg tilgår kroppen som en helhed for at give dig den bedst mulige behandling.

Jeg lægger stor vægt på det personlige møde med mine patienter og elsker at lære dem at kende. Du kan forvente en meget personlig og nærværende behandling hos mig.

 

Udover fysioterapi, massage og osteopatiske teknikker, tilbyder jeg også akupunktur, øvelser og kinesiotape. Dette er også behandlingsmetoder som jeg benytter mig af, når jeg arbejder for landsholdet og juniorlandsholdet i banecykling.

Udover mit arbejde i klinikken har jeg træningshold både i vand og på land hos Bullerup Svømmebad og Sundhedshus. Her tilbyder vi baby- og børnesvømning, vandgymnastik, hydroterapi, yoga og meget mere.

bottom of page